Дома Тагови вежба за врат

Таг: вежба за врат

Легнете и раширете ги рацете, па направете ја ЧУДЕСНАТА ВЕЖБА НА...

Сашо е творец на неколку исклучително корисни вежби за различни проблеми од локомоторниот апарат, а за кои тврди дека ги осмислил со Божја промисла....

Прочуениот руски лекар советува: со овие вежби никогаш нема да имате...

Болката во 'рбетот и зглобовите е еден од најчестите здравствени проблеми во модерното време. Начинот на живот и работните места кои вклучуваат многу време...

Само со една вежба за врат: ќе станете попаметни, посвежи, поодморни,...

Главоболката е добро позната за речиси секој канцелариски службеник. Многумина од нас користиме апчиња, а всушност болката произлегува од неправилна положба на вратот. Доколку...