Дома Тагови вежба за лопатка

Таг: вежба за лопатка

Легнете и раширете ги рацете, па направете ја ЧУДЕСНАТА ВЕЖБА НА...

Сашо е творец на неколку исклучително корисни вежби за различни проблеми од локомоторниот апарат, а за кои тврди дека ги осмислил со Божја промисла....

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"