Дома Тагови вежба – подигнати нозе

Таг: вежба – подигнати нозе

Прочуениот руски лекар советува: со овие вежби никогаш нема да имате...

Болката во 'рбетот и зглобовите е еден од најчестите здравствени проблеми во модерното време. Начинот на живот и работните места кои вклучуваат многу време...

Само 10 минути дневно и ќе се случи чудо: Држете ги...

-Можеби ќе ви се причини дека оваа вежба е необична, но не си помислувајте дека ова е некоја глупава измислица.- Ова не е обична вежба...