Дома Тагови веселост

Таг: веселост

Ако сакате да го запознаете некого каков е по душа, само...

Ќе речете, сите луѓе се смеат. Голем број луѓе не умеат да се смеат. Да, но не секој се смее вистинки, со душа. Впрочем,...