Дома Тагови вакцина за корона вирус

Таг: вакцина за корона вирус

Д-р Јанковиќ за тоа која вакцина е најдобра: Ова не е...

Јас не би ги бирал вакцините врз основа на тоа од која земја потекнува. За мене е меродавна научната методологија, ова сепак не е...

Предности и мани на новите 4 типови вакцини против kopoна вирусот:...

Пишува: д-р Катарина Кукурузовиќ, лекар од општа пракса – Предности и мани на новите четири вакцини против kopoна вирусот. Модерниот свет веројатно никогаш со толкаво...