Дома Тагови урокливи очи

Таг: урокливи очи

Kако да препознаете дека сте урочени – Од дневникот на една...

“Уроците може да се “фатат” на човек, но и на имотот, на куќата, на градината, на стоката и на се’ што човекот користи. Луѓето не...

Како да препознаете дека некој има урокливи очи и што треба...

Постои верување дека завидливите и злобните луѓе може да глумат кога за нешто убаво зборуваат и го фалат, а всушност му го посакуваат сето...