Дома Тагови урми

Таг: урми

УРМИ: за анемија, холестерол, срце, запек, дијареа, крвен притисок, коски, кожа,...

Урмите имаат широк спектар на здравствени и хранливи вредности, па поради тоа многумина велат дека тоа е најздравото овошје на светот. Речиси не постои...

Само една лажица ќе ви ги испразни цревата во рок од...

Само една лажица од овој природен лек ќе го испразни вашиот стомак во рок од две минути и ќе ве исчисти од натрупаните отрови. Нашите...

Само една лажица ќе го испразни вашиот стомак во рок од...

Нашите црева се многу важни и потребно е повремено да ги чистиме од отровите, поради константно трупање на храна и лошо комбинирање на намирници. Потребно...

Испазнете ги цревата од токсини со само 1 лажица од овој...

Нашите црева се од особено значење и затоа е потребно повремено да се грижиме за нивно добро и квалитетно чистење од екскрементните остатоци. Потребно е...

Еве зошто треба да јадете по 3 урми дневно во текот...

Урмите се богат извор на хранливи материи, и тоа речиси сите го знаат. Но она што помалку е познато е дека оие плодови можат...