Дома Тагови црни

Таг: црни

Зелени и црни маслинки: еве како да откриете дали се фарбани...

Бојата на маслинките нема никаква врска со тоа за кој вид станува збор. Имено, зелените маслинки се набрани незрели и полека ја менуваат бојата...