Дома Тагови цикорија

Таг: цикорија

Лек за бронхит и тешки болести, рецептот ми го бараа и...

Терапијата трае три седмици, меѓутоа најдобро е да се испијат три дози. Кога завршувате со првата доза, втората треба да е подготвена и да...

КАФЕ ОД ЦИКОРИЈА: Го регулира холестеролот, шеќерот во крвта и дигестивниот...

Уште се нарекува и кафе за сиромашни или воено кафе. Кога велиме „цикорија“, најчесто мислиме на бело кафе кое се приготвува од коренот на...

ЦИКОРИЈА: ја газиме и прескокнуваме а може да ни го спаси...

Цикоријатата им била позната и на лекарите уште во првиот век и често ја користеле за регенерација на црниот дроб и при други проблеми...

Лек за сите болести: рецептот ми го бараа и доктори од...

Лек за сите болести: рецептот ми го бараа и доктори од Австралија, а сега ви го откривам и вам! Кога не помагаат лекарствата-ова помага! „Овој...

Еликсир за лекување на сите видови цисти во организмот: рецепт на...

Рецепт на рускиот доктор Савински Потребни состојки: ½ литар медицински алкохол ½ кг домашен, квалитетен мед со саќе 0,75 л црвено вино со повеќе танини ½ кг кафе од...