Дома Тагови целијакија

Таг: целијакија

Цeлијакија прeдизвикува: подуен стомак, гасови, неплодност, полова немоќ, дијареа

Ако не ја лекуваме може да заболиме од рак. СИМПОМИ: -болки и отекување на стомакот -гасови и чувство на надуеност -пролив -блед измет со многу непријатен мирис што може...

Целијакија предизвикува: подуен стомак, гасови, неплодност, полова немоќ, дијареа

СИМПОМИ: -болки и отекување на стомакот -гасови и чувство на надуеност -пролив -блед измет со многу непријатен мирис што може да плови над водата, понекогаш со жолти топченца...