Дома Тагови Трнинка (lat. Prunus spinosa)

Таг: Трнинка (lat. Prunus spinosa)

Трнинките малку ги подзаборавивме, а тие се одличен лек за подигање...

Трнинка (lat. Prunus spinosa) Пишува билкарот Мартин Најдовски. Сè што ве интересира во врска со подробностите околу приготвувањето на лекот, можете да го прашате на...