Дома Тагови терапија за кожа

Таг: терапија за кожа

Д-р Илиева: Мезотерапија е метод за здрава и убава кожа со...

Како да се однесуваме со кожата за време на летниот период? Покрај неопходната фотопротекција која треба секој пациент да ја обезбеди за својата кожа со...