Дома Тагови темен прстен околу вратот

Таг: темен прстен околу вратот

Ваков прстен околу вратот не е знак за нехигиена, туку итен...

Изминатите години е забележан раст на процентот на дебели деца, а со тоа и зголемен број на случаи со дијабетес тип 2 кај деца...