Дома Тагови тегавец како чај

Таг: тегавец како чај

Тегавецот лекува многу болести, лекува сè од кожа до бели дробови...

Тегавецот е едно од најразновидните и достапни лековити растенија. Женскиот тегавец и машкиот имаат речиси ист ефект на лекување кој е познат илјадници години. И...

Тегавец – крал на билките, лекува болести од глава до пети,...

Тегавецот е едно од најразновидните и достапни лековити растенија. Женскиот тегавец и машкиот имаат скоро ист ефект на лекување кој е познат илјадници години....

Тегавецот спречува создавање камен во жолчно кесе и ќе ви помогне...

Неоправдано се смета за плевел, а тегавецот спаѓа во билки кои се најефикасни во природната медицина. Се споменува во старите англосаксонски записи под името Лакнунга,...