Дома Тагови Т лимфоцити

Таг: Т лимфоцити

ШТО АКО ЛИМФОЦИТИТЕ СЕ ВИСОКИ ИЛИ НИСКИ? Ова е одговорот

Имунолошкиот систем е комплексна мрежа на клетки познати како имунолошки клетки, кои ги вклучуваат лимфоцитите. Лимфоцитите се бели крвни зрнца и еден од главните...

Пробиотици и витамин Д3 – одлична комбинација за градење на имунитет...

Дали сте знаеле дека 70 до 80% од нашиот имунитет e локализиран во цревата? Слузницата на тенкото црево е полна со лимфни јазли. Овие лимфни...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"