Дома Тагови свеќа

Таг: свеќа

Бања за поништување на уроците: избањајте се ВАКА и спасете се...

Оваа магија користете ја за да се ослободите од негативна енергија, од лоши дела, уроци или за прочистување од зло. Навечер, после полна Месечина, пред...

Политичарите купуваат свеќи за магиска заштита направена од свештеници: НОВ ХИТ...

Овие единствени и уникатни свеќи доаѓаат од Светата земја, а фирмата “Небеска љубав” ги дистрибуира низ цела Европа. Луѓето ги купуваат за благосостојба во...

Еве како да ја окадите куќата за да ви тргне кон...

Ако честопати се чувствувате изнемоштено, безволно, уморно и постојано сте нерасположени, тогаш е време од себе да ја истерате негативната енергија и да живеете...

6 опасни предмети во домот кои предизвикуваат астма, алергија, а некои...

Неодамнешните студии покажаа дека модерните домови не се толку безбедни и дека кријат супстанции кои го загрозуваат здравјето. Бројни производи кои се наоѓаат во...