Дома Тагови сушилница

Таг: сушилница

Што е подобро – да излезете од тоалет со влажни раце...

Дали сте едни од оние кои одбегнуваат да ги исушат рацете на сушалниците од јавните тоалети, бидејќи сте слушнале или проверено знаете дека тие...