Дома Тагови сурутка за бронхит и пневмонија

Таг: сурутка за бронхит и пневмонија

ПОСЛЕДИЦИ ОД ПНЕВМОНИЈА И ХЕПАТИТИС: Сурутката е спас, а еве како...

Сурутката е нус-производ кој настанува при производството на сирење. Организираното индустриско производство на сурутката започнало во 1940-тите години. Низ историјата, бабите на нашите баби...