Дома Тагови стар рецепт за алва

Таг: стар рецепт за алва

БРЗО И ЕВТИНО: Чоколадна алва за 15 минути е готова

Одличен посен рецепт за брза алва како што ја правеле нашите баби и нивните баби пред нив... За да биде чоколадна алвата се додава...

Да се направи алва е вистински мајсторлук, зошто правата алва треба...

Насловна фото: Родна Трпеска РЕЦЕПТ 1 Велат, да се направи алва е вистински мајсторлук. Правата алва треба да се одвојува од лажицата, да не биде премногу...