Дома Тагови средства за дезинфекција

Таг: средства за дезинфекција

Средствата за дезинфекција од “Алкалоид” имаат докажано дејство против ковид 19

Средствата за дезинфекција од “Алкалоид” со докажано дејство против SARS-CoV-2 (COVID-19). По речиси цела година постоење на вирусот COVID 19 (SARS-CoV-2 Severe acute respiratory...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"