Дома Тагови сон

Таг: сон

Д-Р МАРИО: 1 чаша пред спиење за рамен стомак, подобар сон,...

Д-р Марио Лабудовиќ препорачува еден одличен напиток кој треба да се пие еден ипол час пред спиење, а ќе помогне во подобрување на квалитетот...

11 чудни работи кои ни се случуваат на сон: Еве што...

Сите ние сакаме (навечер да спиеме мирно и да ја обновиме енергијата. Бидејќи мирниот ноќе сон е сè што сакате после поминатиот напорен ден....

Покојните никогаш не доаѓаат на сон без причина, еве зошто ги...

Соништата кои ни се јавуваат за п окојните блиски предизвикуваат чувство на ж ал, та-га и најчесто се потсетуваме колку би било убаво да...

Спиритуални конекции: Ова се сигналите кога некому силно му недостигате

Во текот на животот остваруваме бројни емотивни, спиритуални и лични односи, а голем број од нив се одликуваат со силна конекција која се манифестира...

Долгот мора да се плати: еве зошто ги сонуваме покојните

Иако веќе не се со нас, саканите кои се починати никогаш не не' напуштаат. Многу луѓе раскажуваат како ги посетуваат во нивните соништа, кои...

Една чаша од овој напиток – ќе спиете како бебе и...

Фрлете ги таблетите за спиење и смирување: Една чаша од овој напиток и ќе спиете како бебе! Доколку не можете да склопите очи и да...

Како да знаете дека некој шурува со нечестивиот за да ви...

Ова се најчестите симптоми: 1.Имате постојана болка во желудникот. 2.Се јавува повремена главоболка која не престанува по земање на медикаменти. 3.Силна тегоба во пределот на градите, особена...

Гатачка: ако сакате да го сонувате идниот сопруг – сварете јајце

За некого магијата и тајните учења кои се пренесувале низ вековите, станале религија. Колку и да ви се чини апсурдно и неверојатно, сепак луѓето...

Дали знаете зошто не треба да станувате на лева нога? Прочитајте!

Кај разни народи, па така и кај нас, уште од древни времиња се задржале некои таканаречени претскажувања кои денес главно се сметаат за суеверие....

Дали понекогаш на вашиот партнер му капе плунка од устата кога...

Дали некогаш кога ќе се разбудите гледате дека перницата е влажна од вашата уста? Или тоа почесто му се случува на вашиот партнер? Еве...