Дома Тагови сода

Таг: сода

На овој начин нема да им дозволите на глувците да влезат...

Глувците и стаорците насекаде во светот се приспособени да живеат во најнепријатни услови. Но, она што последно го посакувате е ваквите суштества да влезат...