Дома Тагови слух

Таг: слух

КОГА ГО ИМА ПРЕМНОГУ ВО УШИТЕ – НЕ Е ДОБРО: Исфрлете...

Ушната маст има заштитна улога, водоотпорна е и ја заштитува слузокожата на ушниот канал. Ушната маст (церумен) може да биде мека и влажна, но...

Д-р Гогушевски: Повеќе од 80% од децата добиваат воспаление на средно...

Воспаление на средното уво со излив /секреторниот отит/ претставува патолошка состојба на средното уво зад интактно/неоштетено ушно тапанче без симптоми и знаци на акутна...