Дома Тагови славска погача

Таг: славска погача

За многу години Стара нова година – Василица! Здравје, љубов, среќа,...

Фотографја и рецепт на Лидија Стојанова (пост од архива). Голема благодарност до нашата читателка Лидија Стојанова од Неготино што го сподели со нас овој...

Славска погача украсена со рачно приготвени декоративни украси

Фото и рецепт: Смилјана Видојковиќ – Славски колач. “Овојпат малку поинаку го приготвив мојот славски колач”, вели Смилјана, а мора да се признае дека нејзината...

Да се подготвиме за славите кои ни претстојат – Како се...

Фото и рецепт: Лидија Стојанова. И' благодариме на нашата читателка Лидија Стојанова од Неготино што го сподели со нас овој пост, рецепт за приготвување на...