Дома Тагови слаткарче и ѓумбир

Таг: слаткарче и ѓумбир

Оваа ароматична билка не се става само во слатко: од неа...

Ова е уникатниот рецепт од народен лекар за прочистување на кр-вта и други тешkи болести со лековитата билка позната како „слаткарче“ или розетла. Слаткарчето...

ЛЕК ЗА БЕЛИ ДРОБОВИ СО СЛАТКАРЧЕ: Прочистува, лекува, регенерира

Ова е уникатниот рецепт од народен лекар за прочистување на кр-вта и други тешки болести со слаткарче. Слаткарчето е потценета билка и малку заборавена...

Моќен антивирусен лек од 3 состојки, лекува воспаление и дава поттик...

Народен лек против сите вируси, исфрла 1200 различни пато-гени бактерии од телото. Толку е лековит што делува после првото кон.сумирање. Ефикасното народно лекување против...