Дома Тагови сирење од дуња

Таг: сирење од дуња

ИСКОРИСТЕТЕ ГО НАЈВКУСНИОТ ПЛОД-ДУЊАTA МАКСИМАЛНО ОВАА ЕСЕН: Рецепт за слатко, помага...

Овошјето, лисјата и семето се исто така лековити, особено сокот и сирупот. Благодарение на танинот и слузта, овој есенски сируп има корисен ефект врз...

Дуњите се најдобриот есенски лек за цревата и одбрана од инфективни...

Лековити се и плодовите и листовите и семето, а особено сокот и сирупот. Благодарение на танините и слузта поволно делува врз работата на цревата...