Дома Тагови шумски мед

Таг: шумски мед

Како да препознаете квалитетен мед: едноставен метод на познатиот професор

Како може да проверите дали медот е квалитетен или не, доколку не сте го купиле од проверен производител? Раководителот на Одделот за биологија откри...

Ова се најлековитите видови мед и сите имаат различно дејство –...

Постојат многу видови мед, а секој од нив е лековит. Секој мед е биокатализатор и добар е за цревата и воопшто за дигестијата. Вистинскиот,...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"