Дома Тагови Сергеј Михаилович Бубновски

Таг: Сергеј Михаилович Бубновски

Прочуениот руски лекар советува: со овие вежби никогаш нема да имате...

Болката во 'рбетот и зглобовите е еден од најчестите здравствени проблеми во модерното време. Начинот на живот и работните места кои вклучуваат многу време...

Чичко Илија ми покажа што треба да направам за да го...

Татко ми се бореше со хипертензија со години, а потоа започна да ги прави овие вежби: Притисокот му се нормализираше за 3 месеци! (под...