Дома Тагови секреторен отит

Таг: секреторен отит

Д-р Гогушевски: Повеќе од 80% од децата добиваат воспаление на средно...

Воспаление на средното уво со излив /секреторниот отит/ претставува патолошка состојба на средното уво зад интактно/неоштетено ушно тапанче без симптоми и знаци на акутна...