Дома Тагови салата со модри патлиџани

Таг: салата со модри патлиџани

Салата од модри патлиџани, омилената на маж ми, а во фрижидер...

Оваа салата ја викам “Негова” салата, бидејќи маж ми ја обожува, многу е вкусна и може да се направи од претходно и да се...