Дома Тагови Рождество на Пресвета Богородица

Таг: Рождество на Пресвета Богородица

Се ближи голем празник – МАЛА БОГОРОДИЦА, заштитничка на жените и...

Утрена богослужба, а потоа и света литургија се одржува утре во православните христијански храмови по повод празникот Рождество на Пресвета Богородица – Мала Богородица...

Се ближи голем празник обележан со црвени букви – Мала Богородица,...

Рождество на Пресвета Богородица (Мала Богородица) е еден од големите празници на Светата православна црква. Иако овој празник се смета за почеток на сите...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"