Дома Тагови рицинус

Таг: рицинус

Ова ги празни цревата за 6 часа и темелно ги чисти...

Рицинусовото масло е природен лаксаив кој порано почесто се користел, бидејќи на пазарите немало многу производи за оваа намена. За жал на денешните генерации...

Искусните градинари со ова ги залеваат собните билки: Цвета и она...

„Ако билката цвета еднаш годишно, тогаш залевајте ја со оваа комбинација само еднаш годишно. Ако билката цвета постојано, тогаш залевајте ја со оваа смеса...

Најдоброто средство: ова ги празни цревата за 6 часа и темелно...

За правилна работа на дигестивниот ситем, цревата треба да се празнат редовно, секој ден. Најдобро е тоа да биде повеќе од 2 пати, но...