Дома Тагови ревматоиден артритис

Таг: ревматоиден артритис

Прашај паталец, а не гаталец: Јас сум лекар ама се лекувам...

Од архивите: П.Р.: Мајка ми со години има проблеми со зглобовите на прстите, докторите не се од некоја помош. Има дијагноза остеоартритис. Зглобовите се деформирани,...

Умирав од болки и не можев да станам од кревет, а...

Здраво! Се викам Ивана. Боледувам од артритис и постојано се соочував со болки во зглобовите, понекогаш толку силни, што не можев да станам од...

Лек против артритис, болки во грбот и нозете: Магичен спој на...

АРТРИТИСОТ ги мачи луѓето со векови. Египетските мумии сведочат дека оваа болест постоела отсекогаш. Од неа очигледно боледувал и истражувачот Кристофер Колумбо. И денес милиони...