Дома Тагови рецепти со тегавец

Таг: рецепти со тегавец

Тегавецот лекува многу болести, лекува сè од кожа до бели дробови...

Тегавецот е едно од најразновидните и достапни лековити растенија. Женскиот тегавец и машкиот имаат речиси ист ефект на лекување кој е познат илјадници години. И...

Природен антибиотик: Тегавецот ја чисти крвта, бубрезите и ги зајакнува слабите...

Тегавецот помага при исфрлање на секретот, смирување на кашлицата, астма, воспаление на бели дробови, а создава и аверзија кон пушењето, односно ја намалува желбата...