Дома Тагови рецепти со липа

Таг: рецепти со липа

Липовиот чај е многу здрав – лекува настинки, висок притисок, грчеви,...

Цветовите од липа делуваат диуретички и го олecнуваат сонот, а листовите може да се јадат и се користат за лекување на чирoви. Исто така,...

Липовиот чај е многу здрав – лекува настинки, висок притисок, грчеви,...

Цветовите од липа делуваат диуретички и го олеснуваат сонот, а листовите може да се јадат и се користат за лекување на чиреви. Исто така,...