Дома Тагови рецепт за ванилици со путер

Таг: рецепт за ванилици со путер

Во старите добри времиња секоја домаќинка редовно ги месела овие ванилици...

Рецепт и видео презентација на Том Филос – Ванилици-Бакнежи. Во добрите стари времиња секоја домаќинка редовно ги месела овие едноставни колачиња, бели и тркалезни кои...