Дома Тагови рецепт за боров сируп

Таг: рецепт за боров сируп

Го спречува изумирањето на мозочните клетки, лекува артерии – тинктура која...

Многумина сметаат дека овој лек ги лекува кр-вните садови кои го исхрануваат мозокот, ја зголемува нивната еластичност и нивниот тонус, го намалува кр-вниот притисок...

Сируп од бел бор против кашлица, бронхит, астма – најдобриот природен...

“Првпат го добив од бившите соседи на моите родители. Слушнале како моите деца, астматичари кашлаат по цела ноќ. Следниот ден ми дадоа сируп и...