Дома Тагови респираторни болести

Таг: респираторни болести

Спасете го вашиот партнер и себеси од неговото ‘рчење

Голем број луѓе мака мачат со спиењето, бидејќи нивните партнери цела ноќ гласно ’рчат. Тоа може да биде многу исцрпувачки и да влијае врз здравјето. ’Рчењето...

ГОРЧИЦА – Природен лек за успешно забременување и нормализирање на хормоните

Горчица (Marrubium vulgare) е многу распространета билка, но за жал, за многумина заборавена. Одамна е позната како билка со исклучително лековити својства. Бидејќи ја има...