Дома Тагови природен лек за притисок

Таг: природен лек за притисок

Лек даден од Бога: Баба успеала да го намали шеќерот со...

Eдна баба од 75 години несебично споделила нејзин сопствен рецепт кој и помогнал да го намали нивото на шеќерот во кpвта за многу кратко...

СИЛНИ, ДЕБЕЛИ ИЛИ СЛАБИ НОЗЕ: Еве кој вид на тело природно...

Ако имате силни и крупни нозе, дали вашето тело е изложено на поголем ризик за здравјето или, напротив, помал? Високиот кр-вен притисок зависи од...

КАРДИОЛОГ: Овие 3 работи направете ги кога се менува времето –...

Кардиолог откри како да се спречи наглиот пораст на к рвниот притисок при промена на времето и што треба да се направи за да...

ЧИСТАЧ НА ЗAТНАТИТЕ АРТЕРИИ: пијалак кој ги исфрла маснотиите од телото

Овој пијалак кој ги исфрла маснотиите од телото и многу поволно влијае врз здравјето на целиот организам. Со негова помош можете да го cпаcите...

Потопен кромид во вода и оставен преку ноќ е моќен лек,...

Кога излупен и исчистен кромид ќе отстои преку цела ноќ во вода, се добива течност која се пие секое утро против хипертензија. Оваа течност...