Дома Тагови поврзаност на мускулите со органите

Таг: поврзаност на мускулите со органите

Што значи ако ве боли раката, ногата или коленото – мозокот...

Нервните канали се разгрануваат од ‘рбетот кон другите органи, заедно со импулсите кои се пренесуваат во двете насоки. Ако нешто ја ремети функцијата на...