Дома Тагови поместен желудник

Таг: поместен желудник

Желудникот не ви е на место… Еве како со неколку потези...

На барање на читателите на НМД, ви откриваме брз и лесен метод за враќање на желудникот во својата нормална положба. Слабиот желудник, ждригавица, киселини...се зборови...