Дома Тагови покајничка молитва

Таг: покајничка молитва

Псалм 50, најмоќниот запис во Библијата: Од него се тресат сите...

Псалмите се моќно средство за молитва – тие се всушност молитви преточени во стихови кои заземаат голем дел од Стариот завет. Ги има вкуспно 150,...