Дома Тагови Пектус инфундибилиформе- екскаватум

Таг: Пектус инфундибилиформе- екскаватум

Живеам и работам во Италија, ама мојот вдлабнат граден кош сакав...

Трајна корекција на вдлабнат граден кош – Функционална и естетска промена за понатамошен нормален живот Вдлабнат граден кош или Пектус инфундибилиформе- екскаватум е најчест вроден...