Дома Тагови оштетување од корона

Таг: оштетување од корона

После 71 ден од инфектирањето со ковид, еве што се случува...

Воспаление на срцевиот мускул после прележана инфекција со вирусот КОВИД – 19 Инфекцијата со вирусот Koвид – 19 претставува голем здравствен проблем, бидејќи ги напаѓа...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"