Дома Тагови нови симптоми од Ковид 19

Таг: нови симптоми од Ковид 19

Пулмолог објасни како да препознаеме кога кислородот во крвта ни се...

Пулмологот д-р Срѓан Лукиќ објасни како да препознаеме кога ни опаѓа кислородот во крвта и кои се симптомите кога kopoна вирусот ги нападнал белите...

Овие симптоми се алармантни, но никој не ги поврзува со коронавирусот:...

Повеќето од нас практично на памет ги имаме научено симптомите од корона вирусот, но со оглед на тоа што станува збор за нов вид...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"