Дома Тагови натриум

Таг: натриум

Ова е подобро дури и од сода бикарбона! Против пепелница, гниење...

Пепелницата е добро познато габично заболување кое ги зафаќа листовите, цветовите и стеблото и остава бела прашкаста трага. Напаѓа многу видови растенија, вклучително доматите,...

КАЛИУМ И ВОДА: Израмнет стомак за неколку часови

Нема полошо чувство од она кога ќе ги облечете вашите омилени панталони, а не можете да го закопчате до крај патентот или копчето на...

Диња: ги лекува бубрезите и го намалува високиот крвен притисок! Еве...

Дињата е едногодишна зељеста билка, со полегнати ластари. Листовите се големи а плодот жолт, многу сочен, благ и различен по големина. Се одгледува во...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"