Дома Тагови народна медицина со костен

Таг: народна медицина со костен

Питомиот и див костен во народната и современата медицина: Три костени...

Од останатите јаткасти плодови, костенот се разликува по тоа што има најнизок процент на масти, а повеќе скроб. Тој е единствениот јаткаст плод кој...