Дома Тагови намалување на шеќер

Таг: намалување на шеќер

Киселото млеко во комбинација со сода го регулира шеќерот и високиот...

Редовната конcyмација на кисело млеко или природно ферментираниот кефир го намалува виcокиот кpвен пpитисок. Овој млечен производ изобилува со калциум и полезни бактерии, кои...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"