Дома Тагови најздрав зеленчук

Таг: најздрав зеленчук

Докажано е најздрава во светот, а никој не ја јаде: Оваа...

Го спречува и намалува оксидативниот с трес, ја прочистува к рвта, поттикнува апетит кај слаби лица, го чисти телото од ток сини - ова...