Дома Тагови молитва кон Свети Никола

Таг: молитва кон Свети Никола

УТРЕ Е ЛЕТЕН СВЕТИ НИКОЛА: Дарувајте ги децата и помолете се...

Свети Никола е најпразнуваниот светител во Македонија, на кого најмногу семејства му искажуваат почит co негово прославување како домашна слава. Ho тоа се однесува...

Три моќни молитви упатени кон Свети Никола за здравје и среќа:...

Православната црква и нејзините верници на 19 декември слават голем христијански празник – Свети Никола. На овој голем ден, на праведникот, чyдотворецот, иcцелителот, заштитникот...